Misiunea Barleta

Misiunea noastră este de a oferi clienților o gamă largă de produse de cea mai bună calitate, soluții personalizate și termene de livrare optime; Barleta reprezintă alegerea excelentă.
Echipele noastre de profesioniști vă susțin în dezvoltarea afacerii pe care o desfășurați, pentru a transforma viziunea dumneavoastră în realitate. BARLETA este alegerea excelentă pentru proiectele la care aveți nevoie de îndrumarea și colaborarea unei echipe profesioniste care să vă susțină pe parcursul întregului proces de transformare a viziunii dumneavoastră în realitate.

Activitatea noastră este întotdeauna focalizată pe necesitățile și asteptările dumneavoastră, pe respectarea valorilor dumneavoastră, identificând de fiecare dată, cea mai eficientă, inovativă, competitivă soluție. Ne propunem să fim integri și să respectăm valorile fundamentale ale fiecărui client, asumându-ne totodată realizarea unor produse menite să respecte și să protejeze mediul înconjurător.

Ambalajele pe care vi le oferim sunt confecționate din materiale de cea mai bună calitate, fiind produse biodegradabile, ecologice și reciclabile, fără substanțe toxice în compoziție. În cazul în care nu mai doriți reutilizarea lor, vă recomandăm reciclarea într-un mod corespunzător, având în vedere protejarea mediului înconjurător.