Valorile esențiale ale unei companii sunt cele ce întrețin viziunea, conturează cultura organizațională și reflectă ceea ce reprezintă o companie de fapt. Sunt esența identității companiei: principiile, credințele și filosofia. Odata cu fondarea companiei acum 25 ani am stabilit un set clar de valori de la care nu ne-am abatut si dupa care ne-am ghidat in drumul nostru catre pozitia pe care o ocupam acum.

 

Integritate – Ne desfășurăm activitatea în mod etic, ghidându-ne după principii morale, care asigură corectitudine și respect față de clienti, angajați și acționari.

Devotament – Împreună cu o echipă de oameni talentați și competenți, care au în permanență acces la oportunități de dezvoltare, suntem motivați să aducem plus valoare partenerilor noștri.

Inovație – Suntem convinși că succesul companiei depinde de abilitatea de a ne îmbunătăți constant. De aceea, în cei 20 ani de activitate, am investit în dezvoltarea competențelor echipei și în integrarea celor mai performante tehnologii.

Responsabilitate – Respectul pe care îl datorăm comunității din care facem parte, se reflectă și în acțiunile noastre. Astfel, în activitatea noastră, ne concentrăm să reducem efectele procesului de producție asupra mediului și să menținem standarde înalte de sănătate și securitate pentru angajații noștri. Ne respectăm unii pe alții, ne recunoaștem capacitatea, valoarea și faptul că putem influența lucrurile în bine. Îi tratăm pe ceilalți așa cum ne dorim ca ceilalți să ne trateze pe noi. Îi acceptăm pe cei care sunt diferiți de noi, dar ne împărtășesc valorile: simț înalt al moralității, integritate, respect.

Pasiune – Ne place ceea ce facem și suntem dornici să ne ajutăm clienții să reușească. Suntem o sursă de inspirație pentru ceilalți. Ne depășim limitele. Suntem mândri să lucrăm la Barleta, înconjurați de oameni care gândesc la fel ca noi și le inspirăm celor din jur sentimentul de pasiune și implicare. Suntem buni la ceea ce facem și în fiecare zi depunem toate eforturile de a ne îmbunătăți produsele oferite. Clienții noștri se bazează pe noi, iar scopul nostru este de a ne îmbunătăți constant.

Colaborare – Apreciem diversitatea de opinii, indiferent de ierarhii. Știm să ascultăm, suntem clari și preciși atunci când comunicăm. Atunci când avem păreri contradictorii cu cineva, aducem argumente solide și avem în vedere esența problemei. Nu condamnăm greșeala, dar considerăm o greșeală a nu oferi sau cere ajutor atunci când este necesar. Oferim celorlalți sprijin din proprie inițiativă. Ceea ce ne-a ajutat să evoluăm în acești 25 de ani și să trecem peste momentele dificile și tensionate, au fost munca în echipă și dragostea față de ceea ce facem.

Excelență – Excelența reprezintă unul din pilonii ce stau la baza brandului Barleta și este fundamentală in relația noastră cu partenerii. În fiecare zi urmărim să oferim cele mai bune produse, termene de livrare și cea mai bună consultanță posibilă clienților noștri. Suntem conștienți ca acest atribut reprezintă o cheie esențială a succesului.

Profesionalism – Specialiștii Barleta au o bază solidă de cunoștințe și experiență formată în decursul anilor și pot găsi cele mai bune soluții de care au nevoie partenerii noștri. Constant investim în formarea și pregătirea angajaților noștri. Suntem conștienți că doar astfel putem menține și îmbunătăți calitatea serviciilor și produselor oferite.