Istoric Barleta

Bazele companiei Barleta au fost puse in anul 1994, când afacerea se concentra pe colaborarea cu tipografiile locale, misiunea companiei fiind axată la momentul respectiv, pe producția și comercializarea colilor de hârtie. Activitatea desfășurată de către compania noastră a pornit cu pași mici, dar siguri, utilizând la momentul respectiv, un singur utilaj care producea pungi pentru morărit.
Primul produs, cu care ne-am lansat pe piața ambalajelor de hârtie, a fost reprezentat de punga pentru făină, produs care și-a demonstrat calitatea și eficiența, adaptându-se perfect așteptărilor companiei Dobrogea Grup S.A., unul dintre primii noștri clienți de renume, alături de care avem o colaborare strânsă și de durată.
Cu fiecare client satisfăcut și cu fiecare investiție orientată în vederea achiziționării de utilaje noi și performante, BARLETA a devenit o firmă puternică, orientată spre clienți și recunoscută drept cel mai important furnizor de ambalaje de hârtie din România. La momentul actual, dispunem de 15 utilaje de confecționat ambalaje de hârtie și 3 tipografii, una dintre ele avand capacitatea de imprimare în 8 culori.
De asemenea, suntem singurul producător de ambalaje din România, care realizează saci cu mâner interior din hârtie.

Datorită efortului susținut, în scurt timp de la lansarea primului produs pe piața ambalajelor de hârtie, am atins performanța de a confecționa și distribui punga cu numărul 1.000.000, partenerilor noștri, Dobrogea Grup S.A. În plus, clienților și partenerilor noștri, precum: KFC, CARREFOUR, PAMBAC, BOROMIR, FARMAVET, CORA etc le livrăm peste 300.000.000 de produse anual.
O firmă puternică, cu o viziune progresistă, are la bază idei inovatoare, implicare și efort susținut, precum și menținerea constantă în ton cu cerințele pieții actuale. Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră și a extinde sfera produselor de calitate pe care vi le oferim, compania BARLETA va aloca un interes sporit și achiziționării unui utilaj destinat confecționării sacoșelor utilizate pentru ambalarea produselor de Catering – o ramură aflată în continuă dezvoltare, precum și a unei noi tipografii de ultimă generație, cu capacitatea de imprimare în 8 culori.
Cei peste 25 de ani de experiență, ne califică ca fiind o alegere excelentă pentru a vă furniza ambalaje de calitate, menite să promoveze și să pună în valoare produsele dumneavoastră, oferindu-vă susținerea și îndrumarea de care aveți nevoie, în vederea dezvoltării afacerii dumneavoastră.