Prețurile produselor noastre au fost actualizate cu succes!

Pentru detalii contactati birourile noastre pe adresele: marketing@barleta.ro sau vanzari@barleta.ro

Fiecare ambalaj pe care il realizăm in compania Barleta, reprezintă dovada perseverenţei noastre, de a crea un produs de calitate, care integrează atât valorile pe care le promovaţi, cât şi obiectivele pe care le urmăriţi

Pungi si saci deschisi pentru panificatie Pungi si saci deschisi pentru panificatie

Pungi si saci deschisi pentru panificatie

În realizarea ambalajelor destinate produselor de panificaţie, folosim hârtie de cea mai bună calitate, pentru ca pâinea, cornul şi covrigul să îşi păstreze frăgezimea şi aspectul.

Află mai multe ...

Pungi pentru farmacie si plante medicinale deshidratate Pungi pentru farmacie si plante medicinale deshidratate

Pungi pentru farmacie si plante medicinale deshidratate

Pentru ambalarea medicamentelor, produselor farmaceutice şi a plantelor deshidratate, pungile din hârtie sunt opţiunea cea mai potrivită.

Află mai multe ...

Pungi cu folie de polipropilena pentru rotiserie Pungi cu folie de polipropilena pentru rotiserie

Pungi cu folie de polipropilena pentru rotiserie

Pungile din hârtie caşerată cu polipropilenă sunt ideale pentru ambalarea produselor de rotiserie, deoarece păstrează aroma şi aspectul alimentelor.

Află mai multe ...

Pungi si saci din hartie pentru industria moraritului si a zaharului Pungi si saci din hartie pentru industria moraritului si a zaharului

Pungi si saci din hartie pentru industria moraritului si a zaharului

Hârtia este cea mai bună soluţie pentru ambalarea făinei, mălaiului, grişului şi zahărului, deoarece permite umidităţii să circiule şi păstrează calităţile produsului.

Află mai multe ...

Pungi pentru fast-food, cofetarii si patiserii Pungi pentru fast-food, cofetarii si patiserii

Pungi pentru fast-food, cofetarii si patiserii

În ambalajele Barleta, produsele îşi păstrează gustul şi prospeţimea. Hârtia din care realizăm ambalajele este de cea mai bună calitate şi poate fi imprimată cu uşurinţă, fiind astfel un bun suport pentru publicitate.

Află mai multe ...

Saci fara valva pentru pulberi Saci fara valva pentru pulberi

Saci fara valva pentru pulberi

Sacii din hârtie fără valvă sunt folosiţi pentru ambalarea pulberilor fine pentru construcţii. Sunt confecţionaţi din două straturi de hârtie, având un strat intermediar de folie HDPE folosit ca un excelent baraj higroscopic.

Află mai multe ...

Pungi si sacose din hartie Pungi si sacose din hartie

Pungi si sacose din hartie

Pungile şi sacoşele din hârtie reprezintă o opţiune avantajoasă pentru comercianţii de confecţii şi încălţăminte, pentru cei care efectuează activităţi de catering, dar şi pentru cei care vor să ofere cadouri în ambalaje ecologice.

Află mai multe ...

Pungi si saci pentru seminte, nutreturi combinate si concentrate Pungi si saci pentru seminte, nutreturi combinate si concentrate

Pungi si saci pentru seminte, nutreturi combinate si concentrate

Comercializarea în bune condiţii a seminţelor tratate şi a nutreţurilor necesită ambalaje din hârtie, care au o rezistenţă mecanică sporită. Pentru concentrate cu enzime şi grăsimi, se pot executa saci din hârtie cu interior de polietilenă.

Află mai multe ...

Saci pentru mangal, brichete si carbune Saci pentru mangal, brichete si carbune

Saci pentru mangal, brichete si carbune

Hârtia este soluţia cea mai bună pentru a ambala mangalul şi brichetele. Aveţi opţiunea de a personaliza ambalajul şi de a alege dimensiunea şi culoarea pungii sau a sacului. În cazul în care doriţi ambalaje nepersonalizate, executam pe loc saci cu capacitate de 3 kg.

Află mai multe ...