Despre noi


Barleta există de 20 de ani pe piața din România, unde ne-am consolidat poziția ca principal furnizor de ambalaje și am caștigat încrederea clienților noștri.


Producția de ambalaje o realizăm la standarde de calitate ISO 9001, folosind utilaje de ultimă generație și suntem printre puținii producători de ambalaje care au implementat sistemul FSSC, o condiție obligatorie a Uniunii Europene care garantează siguranța în ceea ce privește ambalajele folosite în industria alimentară.


În prezent, avem un portofoliu diversificat de produse, pe care le personalizăm în funcție de cerințele partenerilor noștri din România, dar și din alte țări europene, precum: Spania, Italia, Ucraina, Rusia, Belgia, Anglia și Republica Moldova. Ambalajele pe care le producem și comercializăm, sunt destinate industriei de morărit, panificație, farmaceutice, alimentație publică, construcții, și multe altele. 


Evoluția companiei Barleta se caracterizează printr-un progres continuu, susținut de o echipă puternică, formată din peste 200 de oameni talentați și competenți, implicați în activitatea de producție, distribuție și vânzare a produselor noastre.


Încă de la inceput, ne-am luat angajamentul de a lucra neîncetat, pentru a răspunde cât mai bine cerințelor partenerilor, propriilor angajați, comunității din care facem parte și mediului înconjurător. Din acest motiv, Barleta ocupă în prezent poziția de lider pe piața de ambalaje din România.


Echipa BARLETA

Viziune

Barleta iși propune să fie una dintre cele mai respectate companii, o companie care acționează întotdeauna în interesul clienților, comunității din care facem parte și, nu în ultimul rând, al propriei echipe.


Mediul actual de afaceri este în continuă transformare, iar Barleta dorește să își mențină avantajul în această competiție. Din acest motiv, recunoaștem că valorificarea și încurajarea schimbărilor, a investițiilor, a instruirii permanente, se vor traduce într-un avantaj competitiv.


Barleta se pregătește pentru viitor cu o viziune pe termen lung, modelată de respectul și devotamentul față de partenerii săi, de adaptarea la cerințele pieței și de îmbunatățirea continuă a serviciilor oferite.


Galerie imagini

Valori și filosofie

Valorile Barleta

Valorile care stau la baza culturii companiei, au rămas neschimbate de-a lungul celor 20 de ani de experiență.

Valori

Integritate - Ne desfășurăm activitatea în mod etic, ghidându-ne după principii morale, care asigură corectitudine și respect față de clienti, angajați și acționari.

Devotament - Împreună cu o echipă de oameni talentați și competenți, care au în permanență acces la oportunități de dezvoltare, suntem motivați să aducem plus valoare partenerilor noștri.

Inovație - Suntem convinși că succesul companiei depinde de abilitatea de a ne îmbunătăți constant. De aceea, în cei 20 ani de activitate, am investit în dezvoltarea competențelor echipei și în integrarea celor mai performante tehnologii.

Responsabilitate - Respectul pe care îl datorăm comunității din care facem parte, se reflectă și în acțiunile noastre. Astfel, în activitatea noastră, ne concentrăm să reducem efectele procesului de producție asupra mediului și să menținem standarde înalte de sănătate și securitate pentru angajații noștri.

Istoria companiei

Istoria companiei Barleta reprezintă de fapt, evoluția în timp, a viziunii unor oameni. Totul a început în 1994, atunci când pe piața din România se dezvoltau din ce în ce mai multe companii private. Acesta a fost momentul în care, 4 tineri ingineri și-au propus să deschidă împreună o firmă, specializată în activitatea de producție.


Primii clienți au fost tipografiile, deoarece inițial, s-au concentrat pe producția și comercializarea colilor de hârtie. Mai târziu, după ce au analizat nevoile pieței, au observat că există cereri pe care le-ar putea satisface pe un nou segment, și anume, piața ambalajelor de hârtie. Această decizie de dezvoltare a activității de producție, a atras 3 asociați noi, alături de care au construit pană în prezent.


Drumul spre compania de astăzi, a presupus multă pasiune, determinare și dorință de progres. Încă de la început, Barleta și-a luat angajamentul de a servi cât mai bine nevoile și cerințele clienților. An de an s-au concentrat pe strategia de crestere și au fost mereu în căutarea schimbărilor. De aceea, evoluția tehnologiei i-a orientat spre utilaje noi și performante, motiv pentru care, pe tot parcursul istoriei, au realizat investiții semnificative, atât în eficientizarea procesului de producție, cât și în dezvoltarea profesională a oamenilor.


Toate aceste lucruri au contribuit în egală masură la formarea companiei de azi. În prezent, Barleta este o firmă puternică, orientată spre clienți și recunoscută drept cel mai important furnizor de ambalaje din România.